Здравейте приятели на билковите илачи,

Днес ще Ви споделим начините, които знаем за пречистване на организма от паразити с билкови продукти. В народната медицина нашите предци са знаели и познавали добре билките, които успешно са се борили с паразитите в тялото. Те са ползвали пелина, отварата от зелени орехчета, мащерката, чесъна , както и много други природни средства за борбата с паразитите.

Съвременната медицина все повече доказва колко е важно тялото ни да бъде избавено от микроорганизмите, които го ползват като „гостоприемник“. Паразитите се загнездват и размножават във всички наши органи, дори в сърцето и мозъка, затова е толкова важно периодично да ги премахваме от тялото си, за да могат органите ни да функционират правилно!

________________________________________________________________________________

СЛАДКИЯТ ПЕЛИН и ЗЕЛЕНИТЕ ОРЕХЧЕТА , както и КАРАМФИЛА са един чудесен начин да пречистят голяма част от тялото ни от вредните паразити. Тези продукти се приемат по определена схема. Ако сте решили да направите такъв курс на пречистване е хубаво да се консултирате с лекар или човек, който е запознат. В зелените орехчета се съдържа много йод, така че може да не е препоръчлително да приемате тази тинктура, ако имате хипер-функция на щитовидната жлеза. Този билков комплект от тези три продукта е познат под наименованието ТРОЙЧАТКА и все повече набира популярност и у нас. Карамфилът, който трябва да бъде финно смлян е хубаво да бъде приеман под формата на желатинови капсули, за да преминава през стомаха и да се разтваря чак в чревният тракт, където има множество паразити от храната, която консумираме и е трудно достъпно място за повечето средства за борба с паразитите и техните яйца и ларви.

________________________________________________________________________________

СРЕБЪРНАТА ВОДА също е един страхотен начин за борба с паразитите в стомаха, устнаха кухина и синусите. Когато е с по-голяма концентрация тя може да бъде ползвана вместо капки за нос и по този начин ще убиете неимоверен брой паразити. Учените са доказали, че почти няма паразити, които да имат резистентност към сребърната вода и същевременно тя е безвредна за другите органи. В по-малка концентрация тя може да бъде приемана директно по 100-200 мл дневно, като така убива паразитите в стомаха и червата, както и някои техни яйца и ларви.

________________________________________________________________________________

ПЧЕЛНИЯТ КЛЕЙ е познат от дълбока древност като средство за справяне с паразитите в нашето тяло, както и гъбичките по кожата и ноктите. Спиртният извлек от пчелен клей може да се ползва от деца при проблеми със сливиците, както и тежки възпаления на синусите.

 

Един отговор на “ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ПАРАЗИТИ

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *