Здравейте приятели на билковите илачи,

Днес ще Ви споделим начините,които знаем за пречистване на организма от паразити с билкови продукти. В народната медицина нашите предци са знаели и познавали добре билките, които успешно са се борили с паразитите в тялото. Те са ползвали пелина, отварата от зелени орехчета, мащерката, чесъна , както и много други природни средства за борбата с паразитите.

Съвременната медицина все повече доказва,колко е важно тялото ни да бъде избавено от микроорганизмите,които го ползват,като „гостоприемник“. Паразитите се загнездват и разможават във всички наши органи, дори сърцето и мозъка, затова е толкова важно периодично да ги премахваме от тялото си, за да може органите ни да функционират правилно!

________________________________________________________________________________

СЛАДКИЯТ ПЕЛИН и ЗЕЛЕНИТЕ ОРЕХЧЕТА , както и КАРАМФИЛА са един чудесен начин да пречистят голяма част от тялото ни от вредните паразити. Тези продукти се приемат по определена схема и , ако сте решили да направите такъв курс на пречистване е хубаво да се консултирате с лекар или човек, който е запознат. В зелените орехчета се съдържа много йод, така , че може да не е препоръчлително да приемате тази тинктура, ако имате хипер-функция на щитовидната жлеза. Този билков комплект от тези три продукта е познат под наименованието ТРОЙЧАТКА и все повече набира популярност и у нас. Карамфила, които трябва да бъде финно смлян е хубаво да бъде приемат под формата на желатинови капсули, за да преминава през стомаха и да се разтваря чак в чревният тракт,където има множество паразити от храната, която консумираме и е трудно достъпно място за повечето средства за борба с паразитите и техните яйца и ларви.

________________________________________________________________________________

СРЕБЪРНАТА ВОДА също е един страхотен начин за борба с паразитите в стомаха, устнаха кухина и синусите. Когато е с по-голяма концентрация тя може да бъде ползвана вместо капки за нос и по този начин ще убиете неимоверен брой паразити. Учените са доказали, че почти няма паразити, които да имат резистентност към сребърната вода и същевременно тя е безвредна за другите органи. В по-малка концентрация тя може да бъде приемана директно по 100-200мл дневно, като така убива паразитите в стомаха и червата,както и някой техни яйца и ларви.

________________________________________________________________________________

ПЧЕЛНИЯТ КЛЕЙ е познат от дълбока древност, като средство за справяне с паразитите в нашето тяло, както и гъбичките по кожата и ноктите. Спиртният извлек от пчелен клей може да се ползва от деца при проблеми със сливиците, както и тежки възпаления на синусите.

 

Един отговор на “ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА ОТ ПАРАЗИТИ

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *