Здравейте приятели, 
Искам да споделя с Вас една хубава рецепта за проблеми с венците,която всеки може лесно да си приготви вкъщи.

Резептата на Борис Болотов при проблеми с венците се радва на огромен успех в лечението на болни зъби и гарантира успешното им възстановяване.

След нея е доказано, че едва крепящи се на венеца корени, се задържат здраво за него, а човек започва с лекота да дъвче с тях. Като не изпитва и минимална болка. Звучи невероятно, но е факт – дар, предоставен ни от природните лекарства.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Трябва да се снабдим с един литър водка от 40 градуса или био житен спир със същия градус, половин чаша корени от аир/около 100гр/ и 20 грама прополис.  С тези съставки се приготвят две настойки/тинктури.

Първата настойка се прави, като в 500мл. водка или био житен спирт се накисват за една седмица корените от аир. Към тази настойка може да добавите и една супена лъжица цветове от лайка и една чаена лъжица наситнена смрадлика.

Втората настойка се прави като в нови 500мл. водка или био житен спир със същия градус се прибавя 20 грама настърган прополис. Оставя се също една седмица да кисне. След това двете настойки се прецеждат и  се смесват,като така вече  са готови за ползване.  Взимаме две супени лъжици от получената смес и хубаво жабурим устата си с нея. Добре е плакненето/жабуренето да продължи поне 3 минути, след което изплювате. Хубаво е да не приемате вода поне 10 минути след това. Това се прави преди лягане или когато усетим болка в зъбите. Борис Болотов отбелязва, че трябва да се практикува поне един месец, макар че болката и неприятното чувство ще изчезнат още на втория или третия ден.

Аирът и прополисът проникват на дълбоко в болните ни зъби, като аира обезболява корените, а прополисът пломбира и запълва всички микропукнатинки в тях.“Така корените спират да се рушат, а след месеци осезаемо заздравяват. Ще се радвате на здрави и работоспособни зъби, което е огромно, но за жалост рядко щастие в наши дни. Аз съм благодарен, че на 87 години дъвча с моите си зъби и нямам един паднал”, казва Борис Болотов.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *